vrijdag 30 mei 2014

Fruitontbijt

Er gaat niets boven een eigengemaakt fruitontbijt. 
Lekker en gezond, gemaakt van vers fruit, zuivel en granen.



Ingrediënten voor 2 grote glazen (2 x 350 ml):
  • ½ galiameloen
  • 1 sinaasappel
  • 1 banaan
  • 200 ml magere yoghurt
  • 40 gram Brinta

Bereiding:
Snijd de meloen door de helft en verwijder de pitjes met een lepel.
Snijd het vruchtvlees van de schil en snijd de meloen in stukjes. Schil de sinaasappel en snijd de sinaasappel in partjes. Pel de banaan en snijd de banaan in schijfjes. Gooi het fruit in de blender samen met de magere yoghurt en de Brinta. Suiker is niet nodig, het fruit is zoet genoeg. 
Blender het geheel gedurende 1 minuut en schenk daarna in de glazen.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen