woensdag 20 januari 2016

Spaghetti met garnalen, tomaatjes en macadamiapesto

Een superlekker pastagerecht met eigengemaakte macadamiapesto, garnalen en cherrytomaatjes.
Als je zorgt dat je van te voren de macadamiapasta klaar hebt staan in de koelkast, dan ben je met dit pastagerecht binnen een kwartier klaar en zit je aan tafel.



Ingrediënten voor 4 personen:

  • 350 - 400 gram spaghetti
  • 1 pot macadamiapesto
  • scheutje olijfolie
  • 250 gram cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 400 gram cocktailgarnalen, staartjes verwijderd 
  • 200 gram feta, verkruimeld
  • peper 
  • zout

Bereiding:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer de cherrytomaatjes en verwijder de staartjes van de garnalen.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de cherrytomaatjes met wat peper en zout en roer 2 tot 3 minuten tot de tomaatjes zacht worden. Voeg nu de garnalen toe en roer ze 1 minuut mee om ze te verwarmen.
Giet de spaghetti af en giet terug in de pan. Vermeng de spaghetti met de macadamiapesto en schep de tomaatjes en de garnalen er goed door.
Serveer de spaghetti met de verkruimelde feta.

Bron: Delicious

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen