zondag 31 juli 2016

Wrap met warmgerookte zalm

Vind je wraps met zalm ook zo lekker, probeer ze dan eens een keer met warmgerookte zalm. Warmgerookte zalm is net even anders dan koudgerookte zalm, de smaak is veel lekkerder, zachter en intenser. 



Ingrediënten:

  • tortillawrap(s)
  • warmgerookte zalm
  • kruidenroomkaas
  • komkommer
  • rucolasla
  • versgemalen peper
  • zout


Bereiding:
Besmeer de wrap met de kruidenroomkaas. Snijd m.b.v. een kaasschaaf lange plakken van de komkommer en leg 2 plakken in het midden van de wrap. Beleg de wrap aan beide zijden van de komkommerplakken met de zalm en bestrooi met een beetje versgemalen peper en zout. Leg nog wat plukken rucolasla naast de zalm. Rol de wrap strak op en leg 'm een uurtje in de koelkast. Daarna snijd je de wrap met een scherp mes in kleine rolletjes. Prikkertje erin, lekker als borrelhapje.

Eet smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen