Recepten

Soepen:Hoofdgerecht:


Overige recepten:


Hapjes/snack's:Bij de koffie:

8 opmerkingen:

 1. Wat ziet alles er lekker uit! En geweldige foto's!. Kees R.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Pieta,
  DIt weekend een paar recepten van je blog uitgeprobeerd. Lekker hoor! Het italiaanse stoofvlees staat nu te pruttelen! Het ziet er lekker uit!
  Zo te zien is koken een grote hobby van je. Het zit vast in de zegelaar genen. Ik mag in het weekend ook graag wat nieuws uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Albertine, het is inderdaad een hobby van me. Ik vind het ook leuk om allerlei gerechten uit te proberen. We eten een paar keer per week wel weer eens iets wat we nog nooit gegeten hebben. Dat het in de genen zit, dat weet ik wel zeker, want Annelies en Bert houden ook van koken.

   Verwijderen
 3. Beste pieta, ik ben opzoek naar het originele recept van rode kool in rodewijn gestoofd. Klopt het dat die in een allerhande kersteditie heeft gestaan ooit? Groetjes tim. 0640451079

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste pieta, ik ben opzoek naar het originele recept van rode kool in rodewijn gestoofd. Klopt het dat die in een allerhande kersteditie heeft gestaan ooit? Groetjes tim. 0640451079

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weet u toevallig nog waar u het pasta bord met de tekst erop heeft gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze borden heb ik een aantal jaren geleden gekocht tijdens een vakantie op Texel in Oudeschild. De naam van de winkel weet ik helaas niet meer.
   Onderop het bord staat het logo: K&Art en met kleine letters eronder your lifestyle. Misschien kunt u het nog ergens vinden. Een andere optie is om witte pastaborden te kopen en met keramiekverf zelf de tekst aan te brengen. SUcces!!

   Verwijderen