Ingrediënten:
- Avocado
- versgemalen peper
- zout
- bloem
- 1 ei, geklutst
- panko (Japans broodkruim)

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 220º C of 200º C bij hete lucht.
Snijd de avocado's in de lengte doormidden en verwijder de pit met een mes.
Snijd de twee helften ieder in 5 à 6 reepjes. Verwijder daarna voorzichtig de schil. Bestrooi de reepjes avocado met zout en versgemalen peper. Haal ze voorzichtig door de bloem, vervolgens door het geklutste ei en als laatste door de panko. Heb je geen panko dan kun je eventueel ook paneermeel gebruiken.

Lekker als snack met bijvoorbeeld chilisaus of bij een salade.
Eet smakelijk!
Bron: http://www.closetcooking.com/
Probeer ook eens de spaghetti met kip, groene asperges en avocadosaus
Geen opmerkingen:
Een reactie posten