Een verrukkelijke, verfrissende, romige Amerikaanse koolsalade, zoet en kruidig van smaak. Heerlijk bij de barbecue of gewoon bij andere vleesgerechten. Je kunt de coleslaw makkelijk een dag van tevoren maken, hij blijft een aantal dagen goed in de koelkast, maar waarschijnlijk gaat hij in een keer op.
Ingrediënten:
Ingrediënten:
- 500 gram witte kool, fijngesneden
- 2 boswortelen, geraspt
- 1 sjalotje, fijn gesnipperd
- 60 ml melk
- 60 ml karnemelk
- 120 gram mayonaise
- 1½ eetlepel appelciderazijn
- 1½ eetlepel citroensap
- 60 gram poedersuiker
- ½ theelepel zout
- versgemalen zwarte peper
Bereiding:
Doe de fijngesneden witte kool, de geraspte wortel en de gesnipperde sjalot
in een kom.
Meng alle ingrediënten voor de dressing goed door elkaar. Meng de
dressing vervolgens door het koolmengsel. Zet de coleslaw afgedekt een paar uur
in de koelkast en roer af en toe om.
Eet smakelijk!Bron: http://chaosinthekitchen.com/
Geen opmerkingen:
Een reactie posten