Ingrediënten:
- 2 rijstwafels
- ½ avocado
- snacktomaatjes
- stukje komkommer
- sprietjes bieslook, fijngeknipt
- Versgemalen peper
- Zeezout
- Parmezaanse kaas
Bereiding:
We gebruiken een halve avocado. Snijd de avocado doormidden, maar laat de pit nog even zitten. Een stuk avocado waar de pit nog in zit blijft langer fris van kleur (bewaar deze in huishoudfolie in de koelkast, eventueel nog wat besprenkelen met citroensap).
Lepel de halve avocado uit en prak met de avocado met een vork fijn. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.
Besmeer de rijstwafels met de fijngeprakte avocado. Bestrooi met de fijngeknipte bieslook. Snijd wat plakjes komkommer. Snijd de snacktomaatjes in vieren. Schik de plakjes komkommer en tomaat op de avocado. Bestrooi het geheel met wat Parmezaanse kaas en evt. nog wat peper en zeezout.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten