Lekker door de pasta, of op een tosti samen met mozzarella en tomaat.
Ingrediënten:
Bereiding:
Doe de rucola, de Parmezaanse kaas, de knoflook, de walnoten, het zeezout, de citroenrasp en het sap in een blender of keukenmachine. Hak alles zorgvuldig tot er een soort crème ontstaat. Giet nu lepel voor lepel de olijfolie erbij en blijf roeren tot alles goed vermengd is. Breng eventueel nog verder op smaak met wat versgemalen peper en zout.
Eet smakelijk!
- 75 gram rucola
- 50 gram Parmezaanse kaas
- 1 teentje knoflook
- 30 gram walnoten
- ½ theelepel grof zeezout
- 1 eetlepel citroen- of limoensap
- rasp van een halve citroen
- 50 ml olijfolie extra vierge
- versgemalen zwarte peper
Bereiding:
Doe de rucola, de Parmezaanse kaas, de knoflook, de walnoten, het zeezout, de citroenrasp en het sap in een blender of keukenmachine. Hak alles zorgvuldig tot er een soort crème ontstaat. Giet nu lepel voor lepel de olijfolie erbij en blijf roeren tot alles goed vermengd is. Breng eventueel nog verder op smaak met wat versgemalen peper en zout.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten