- 200 gram gekookte kip
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels magere yoghurt
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 1 theelepel kurkuma
- ½ theelepel gemberpoeder
- 1 eetlepel citroensap
- 1 flinke eetlepel honing
- handje vol blauwe druiven zonder pit
- 1 appel
- 1 eetlepel maanzaad
- versgemalen peper
- zeezout
Bereiding:
Meng in een grote kom de mayonaise met de magere yoghurt. Voeg de kerriepoeder, de kurkuma en de gemberpoeder toe. Roer goed door elkaar. Roer vervolgens het citroensap en de honing door het mengsel, gevolgd door het maanzaad. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in kleine blokjes of reepjes. Snijd de blauwe druiven in vieren. Schep het fruit door het kerriemengsel. Breng op smaak met wat versgemalen peper en zeezout.
Heerlijk op een broodje of een toastje.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten